Boerderij

Welkom op onze boerderij, het hart van ons bedrijf. Waar dag in en dag uit hard wordt gewerkt en we druk bezig zijn met onze koeien. We hebben melk koeien voor de verse melk waar ook ons heerlijke ijs van gemaakt wordt en vlees koeien voor het verse vlees wat in onze winkel ligt. Als je al een keer bij ons op de boerderij geweest bent is het je misschien opgevallen dat we verschillende rassen koeien hebben rond lopen. We zijn nu bezig met ons vee inkruisen met het Jersey ras. Dit is een kleinere efficiëntere koe, die minder voer nodig heeft en lekkere romige melk geeft. Dit kun je dan weer proeven in onze producten.  

Om de boerderij ligt 30 hectare land waar we de koeien weiden en voer winnen voor de winter. Ook doen we aan agrarisch natuur beheer zo hebben we op een perceel een plas dras pomp, hiermee maken we in het voorjaar een grote plas water op het land zodat we een mooi leefgebied creëren voor de weidevogels.

Als u vragen heeft over onze boerderij, vraag deze dan even aan de boer. Hij vertelt u vol enthousiasme over ons mooie bedrijf en de boerderij.